Summer Collection

Hot Summer!

Ben je klaar voor een voorproefje van onze nieuwe zomercollectie? Van oorbellen, sieraden sets tot kledingcollectie, we hebben veel nieuwe items voor jullie! Check onze webshop om ze allemaal te zien.

Oorbellen Pastel

Een van onze persoonlijke favorieten zijn de oorbellen Pastel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren en in vier verschillende vormen. Kies tussen een halve maan, hart, ster of oog, of combineer ze allemaal!

Chain armbanden

Zoals je waarschijnlijk al eerder zag, hebben we al enkele kettingarmbanden (en kettingen) in onze collectie. En aangezien ze populairder zijn dan ooit, hebben we onze collectie uitgebreid! 

Zomerkledingcollectie Leopard Colors

Heb je deze fantastische luipaardprint met verschillende kleuren al gezien? Deze trendy print is verwerkt in verschillende kledingstukken waaronder een lange rok, stropdas top, korte rok en een lange zwierige jurk. Items voor de perfecte zomeroutfit!

Geboortejaar sieraden

Op zoek naar een trendy verjaardagscadeau? We hebben de oplossing met onze geboortejaar sieraden! Ze zijn verkrijgbaar in het jaar 1985 tot en met 2000 en komen op verschillende sieraden ansichtkaarten zodat je je favoriet kunt kiezen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »