Disclaimer

 

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van onze website www.jewellery-style.com

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze website en andere uitingen van Jewellery Style op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Jewellery Style wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Jewellery Style accepteert geen aansprakelijkheid voor onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de website. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door Jewellery Style worden gewijzigd of verwijderd. 

Rechten
Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Jewellery Style. Het is niet toegestaan om de website, of gedeelten daarvan, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, of op een andere manier op te slaan of ter beschikking te stellen aan anderen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Jewellery Style. 

Jewellery Style behoudt zich het recht voor om de gebruiker de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of gebruik te maken van bepaalde diensten die op de website zijn aangeboden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »