Rainbow Collection

Alle kleuren van de regenboog

Onze nieuwe Rainbow Collection is kleurrijk, trendy en straalt een en al plezier uit. Deze sieraden geven je summer outfit een boost. 

De Rainbow Collection bestaat uit sieraden met zoetwaterparels, gekleurde kralen en adorable smileys. De zoetwaterparels in de kettingen en armbanden maken de sieraden wat klassieker. In combinatie met de gekleurde kralen krijg je een fris en stralend zomersieraad. Perfect voor al je zomerse outfits!

Voor de liefhebbers hebben we een ketting en een bijpassende armband met een gele smiley eraan. Je hoeft er alleen maar naar te kijken om er op slag vrolijk van te worden!

In de nieuwe collectie hebben we ook drie verschillende gekleurde oorbellen. Hou je van grote oorbellen, dan zijn de Rainbow Earrings echt iets voor jou. De multicolor oorbellen zijn gemaakt van roestvrij staal en plastic. De oorringen zijn open aan de achterkant en zijn bedekt met kleurrijke kralen in de vorm van bloemetjes.

Hou je van wat kleinere oorbellen? Kies dan de Stainless Steel Heart Earrings with Pearls. De bedeltjes van de oorbellen zijn er in twee varianten en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Voor een rustiger uitstraling draag je de Stainless Steel Earrings Yin Yang. Deze oorbellen geven een kleurrijke balans aan je look.

Have a colourful summer with Jewellery Style!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »