Crawler Earrings

Maak een statement met dit nieuwe sieraad! De Crawler Hook oorbellen zijn opvallend, trendy en een verschijning op zich. De collectie bestaat uit verschillende soorten en zijn leuk te stylen met andere oorbellen, zoals studs met steentjes of subtiel ringetje. Een trend waar je zeker bij wil aanhaken!

Hoe bevestig je het sieraad?

De Crawler Hook oorbel is een kruising tussen een oorbel en een earcuff. De uitstekende pin aan de onderkant steek je door een oorbel gaatje en laat het sieraad schuin doorlopen naar boven. Vervolgens klem je de oorbel aan de bovenkant van je oor vast, en voilá, het sieraad zit!

Alles wat je moet weten over de Crawler Hook oorbellen

De oorbellen zijn gemaakt van koper en ingelegd met steentjes van zirkonium. Er zijn acht verschillende crawler hook oorbellen met ieder hun eigen unieke touch. Maak een statement met de woorden Always, Love, Lucky of La Vie. Deze teksten staan in de lengte op de oorbel en zijn ingelegd met zirkonium steentjes. Voor een subtiele look hebben we ook een neutrale Crawler Hook oorbel met alleen de steentjes of in de vorm van een lichtflits. Wil je iets subtiels met toch een extra detail? Kies dan voor een leuke versiering, zoals een met een vlindertjes en bloemetjes. De Crawler Hook oorbellen hebben een lengte van 6,8 centimeter en zijn passend voor ieder oor. Alle varianten zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud.

Mix & Match de oorbellen met bijpassende sieraden

Crawler Hook oorbellen zijn goed te combineren: in onze webshop hebben we veel bijpassende sieraden met dezelfde teksten en vormpjes. Denk hierbij aan kettingen met de tekst Lucky of Love erop en armbanden met een klavertje vier of een hartjes bedel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »