Candy Ringen

Zomertrend

We kunnen er niet meer omheen: de kleurentrend van dit zomerseizoen is everywhere! Je hoeft je Instagram of TikTok maar te openen of de kleuren spatten van het scherm af. Van pastel roze tot neon groen en 90’s metallic. Ook wij komen met een nieuwe kleurrijke collectie. En geloof ons, als trendsetter kunnen deze sieraden niet missen in jouw persoonlijke collectie!

Chunky kleurrijke Candy ringen

Van de naam alleen krijgen wij al trek in een heerlijke zoete cocktail of een grote roze suikerspin. Met het dragen van deze collectie steel jij de show en zie je eruit om opgegeten te worden. De Candy ringen komen in verschillende kleuren en maten. Ze zijn gemaakt van het materiaal plastic en hebben ieder hun unieke vorm.

Mix & Match jouw look met deze sieraden en accessoires

Door de velen kleuren zijn er wel honderden manieren om deze ringen te dragen en te matchen. Kies voor verschillende vormen en kleuren of draag er een gouden ring bij. Je kunt eindeloos combineren.

Wanneer je klaar bent met het stylen van de ringen is het tijd voor de rest van je look. Kies voor een chunky gouden ketting. Zo creëer je een stoer randje aan deze vrolijke look. Maak je outfit compleet met een metallic riem met studs die je leuk kunt dragen op een zwart jurkje of een jeans. Zo laat je alle kleuren nog meer shinen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »