Musthaves

Denim essentials

Elke vrouw heeft een paar mooie jeans nodig in haar garderobe. Bijna elke vrouw minstens één skinny jeans. Daarom hebben we natuurlijk een skinny jeans in onze collectie opgenomen. Al een tijdje super trendy zijn de jeans met wijde pijpen. Onze wide leg jeans is absoluut een van onze favorieten. Perfect voor de warme tijd van het jaar zijn natuurlijk de demim shorts. We hebben twee denim shorts toegevoegd aan onze collectie. Beide broeken hebben een hoge taille en hebben een aantal gescheurde details.

Jurkjes voor een zomers gevoel

Zoals we allemaal weten, zijn jurken er in alle maten en kleuren. We zijn absoluut een groot voorstander van het dragen van jurken het hele jaar door want waarom niet? Onze selectie jurken bestaat uit leuke, zwierige jurkjes met kleurrijke prints, t-shirtjurken en een paar kanten jurkjes voor een ultieme chique en verfijnde look.

Zonnebrillen om in de schaduw en stijlvol te blijven

Van klassieke stijlen tot gewaagde modellen, we hebben ze allemaal! Natuurlijk hebben we allemaal een goede basis zonnebrillen nodig om mee te beginnen. We hebben verschillende soorten zonnebrillen die je kunt gebruiken als alledaagse zonnebril. We hebben ook een paar super trendy old skool brillen aan onze collectie toegevoegd. Het vierkante montuur en de gekleurde glazen brengen je helemaal terug naar het begin van de jaren 2000. Het is het perfecte model om te dragen met een zwierige jurk op een zomerse dag. Wil je meer en durf je er helemaal voor te gaan? Kies voor een zonnebril in kunstzinnige stijl. De originele vorm geeft je look meteen een gewaagde uitstraling. Perfect om je ‘jeans en een mooie top’ look mee naar een hoger level te tillen! Last but not least, het klassieke cat eye model. Het cat eye model is nu sinds een paar seizoenen weer helemaal terug van weggeweest en zal zeker niet snel uit het modebeeld verdwijnen. De cat eye is een echte klassieker en kan bij elke outfit worden gedragen!

Sieraden met kralen zijn een huidige musthave

Durf dat extra stapje te nemen met onze nieuwe collectie sieraden gemaakt van felgekleurde kralen! Deze beauties zijn een populaire trend in de zomer van 2021 en je kunt deze trend niet ontwijken. De felle kleuren van de kralen en de parelmoer details zijn perfect voor de zomer. Je kunt deze opvallende sieraden matchen met elke look voor een leuke twist. Ze zijn ook perfect om te stapelen en te mixen met andere armbanden voor de perfecte arm candy!

Wil je de trends bijblijven? Met onze selectie van nieuwe lente-items en trends die je niet mag missen, ben je al een stap voor. Zorg ervoor dat je een kijkje neemt in onze geselecteerde categorieën en begin met het shoppen van je favorieten voordat ze weg zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »